Pedro Martínez i Albert Ramos substitueixen Carreño i Davidovich en la Davis

L'equip espanyol que jugarà la fase de grups a València el completen Carlos Alcaraz, Roberto Bautista i Marcel Granollers

Pedro Martínez Portero, durant un punt del partit contra Cilic
Pedro Martínez Portero, durant un punt del partit contra Cilic / Maxim Shemetov (Reuters)

L'equip espanyol que disputarà la fase de grups de la Copa Davis a València ha patit dos contratemps d'última hora a menys d'una setmana perquè comence la competició. El capità Sergi Bruguera ha elegit l'alzirenc Pedro Martínez Portero i el català Albert Ramos per a suplir les baixes de Pablo Carreño i Alejandro Davidovich.

L'asturià, guanyador del Masters 1000 de Mont-real i que va arribar a huitens de final de l'Obert dels Estats Units, és baixa per una lesió en un dit del peu després del dur partit contra el rus Karen Khachanov en l'últim Grand Slam de la temporada. L'andalús també arrossega problemes després de la seua participació en l'Obert dels Estats Units, en què també va caure en huitens de final. Davidovich no s'ha recuperat de les molèsties al genoll esquerre i causarà baixa.

Per tant, l'equip espanyol el formaran Carlos Alcaraz, Roberto Bautista, Marcel Granollers, Pedro Martínez i Albert Ramos. Espanya debutarà contra Sèrbia el dimecres 14 de setembre, i disputarà la segona eliminatòria contra el Canadà el divendres 16. El diumenge 18 tancarà la competició enfrontant-se a Corea del Sud. Aquesta fase de grups es jugarà al pavelló Font de Sant Lluís en pista dura.

També et pot interessar

stats