Pedro Acosta celebra el títol amb la primera pole de la temporada

Jorge Martín i Simone Corsi eixiran des del primer lloc de la graella en MotoGP i Moto2, respectivament, en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana

Pedro Acosta celebra la pole amb el seu equip
Pedro Acosta celebra la pole amb el seu equip / Kai Försterling (Efe)

Els entrenaments oficials del Gran Premi de la Comunitat Valenciana, que es disputa aquest cap de setmana al circuit Ricardo Tormo de Xest, han tingut un clar protagonista. El flamant campió del món de Moto3, el murcià del Bressol de Campions Pedro Acosta, ha celebrat el títol amb la primera pole position de la temporada.

Acosta ha quedat per davant del japonés Tatsuki Suzuki i del mallorquí Izan Guevara. El millor valencià ha sigut el borrianenc Sergio García, que ha acabat desé i buscarà a Xest la quarta victòria de la temporada. Només un lloc per darrere d'ell ha quedat el valencià Carlos Tatay, mentre que l'algemesinenc Jaume Masià no ha passat de la Q1 i eixirà des de la huitena línia de la graella.

Fernández, per davant de Gardner

En Moto2, l'únic títol que encara queda per decidir en l'últim Gran Premi de la temporada, el més ràpid ha sigut l'italià Simone Corsi. El madrileny Raúl Fernández, que necessita guanyar la carrera i que Remy Gardner no puntue, eixirà des del cinqué lloc, tres llocs per davant del seu rival.

El millor valencià ha sigut Aron Canet, seté, seguit de prop per Jorge Navarro, nové. Héctor Garzó no ha superat la Q1 i eixirà des de la setena línia de la graella.

Jorge Martín, el més ràpid en MotoGP

En la categoria reina, el madrileny Jorge Martín ha aconseguit la quarta pole de la temporada. Completaran la primera línia l'italià Francesco Bagnaia i l'australià Jack Miller. L'únic valencià en MotoGP, Iker Lecuona, eixirà des de la quinzena posició.

També et pot interessar

stats