Paterna serà la seu del Campionat d'Espanya de Mitja Marató del 2022

La prova commemorarà el 50 aniversari del Campionat estatal de marató de 1972, que també va tenir lloc en aquest municipi de l'Horta Nord

Kibiwott Kandie, a l'arribada a meta en la Mitja Marató de València de 2020
Kibiwott Kandie, a l'arribada a meta en la Mitja Marató de València de 2020 / Twitter:@MedioMaratonVLC

La Reial Federació Espanyola d'Atletisme ha seleccionat Paterna com a seu del Campionat d'Espanya de Mitja Marató de l'any 2022, coincidint amb el 50 aniversari del Campionat d'Espanya de Marató de 1972, que també va tenir lloc en aquest municipi de l'Horta Nord.

El Club d'Atletisme Cárnicas Serrano i l'Ajuntament de Paterna seran els encarregats d'organitzar la prova, que encara no té data assignada. Aquesta la determinarà el Campionat del Món de Mitja Marató que es disputa a la ciutat xinesa de Yangzhou, ja que el campionat nacional ha de celebrar-se com a màxim tres mesos abans del mundial.

La prova de Paterna servirà per a decidir els atletes que representen a la selecció nacional a la Xina. Paral·lelament es disputarà el campionat d'Espanya, i sempre que la situació epidemiològica ho permeta, se celebrarà una prova de caràcter popular en què els corredors aficionats compartiran recorregut i quilòmetres amb els millors especialistes de la distància.

També et pot interessar

stats