El pare de Djokovic es fa fotos amb seguidors de Putin

Els aficionats, que eren serbis, portaven una bandera de Rússia amb la cara del seu president i samarretes amb el símbol Z de la guerra a Ucraïna

El pare de Djokovic es fa una foto amb seguidors de Putin

Polèmica a Melbourne per unes imatges en què s'ha pogut veure el pare del tenista Novak Djokovic fent-se fotos i posant amb simpatitzants de Vladímir Putin i a favor de la guerra d'Ucraïna.

Srdjan Djokovic es trobava a l'interior de la Rod Laver Arena després que el seu fill jugara els quarts de final de l'Obert d'Austràlia. Quan va finalitzar el partit, diversos aficionats serbis li van demanar fer-se una foto. Una imatge que ha resultat controvertida perquè aquests portaven banderes de Rússia amb la cara de Vladímir Putin en el centre i, també, samarretes amb una Z, el símbol dels soldats russos durant la guerra d'Ucraïna.

Els serbis van ser automàticament expulsats de les instal·lacions, ja que es van prohibir aquest tipus de manifestacions des del principi del torneig, després d'uns incidents en el partit de primera ronda entre la russa Rakhimova i la ucraïnesa Baindl.

També et pot interessar

stats