Paquito Fenollosa, el València Basket o Tamara Icardo, entre els guardonats de la Fundació Esportiva Municipal

Els guardonats en la gala dels Premis al Mèrit Esportiu
Els guardonats en la gala dels Premis al Mèrit Esportiu

L'esport valencià ha tornat a reunir-se un altre any més per a premiar els principals esportistes, clubs, federacions i altres entitats que majors mèrits van contraure durant l'any passat 2021.

Així, l'edició XXII dels Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València ha donat el premi a l'esportista més destacat a Carlos Domínguez Capilla, medalla d'or en el Campionat d'Europa de Frontenis i medalla d'or en la Copa del Món. En categoria femenina, la guanyadora ha sigut Tamara Icardo Alcorisa, campiona d'Europa de pàdel i campiona del món amb la selecció espanyola el 2021.

Respecte als esportistes amb discapacitat, el jurat ha triat l'atleta Elena Latre i al futbolista Sergio Alamar. Latre va aconseguir la medalla d'or en pes, plata en disc i bronze en javelina en el Campionat d'Espanya d'Atletisme per comunitats autònomes i or en javelina i plata en pes en el Campionat d'Espanya Liberty Promeses paralímpiques d'atletisme. Per part seua, Alamar va estar present en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020 celebrats l'any passat.

En la categoria del club o equip esportiu més destacat, el Club Antares s'ha proclamat vencedor per la seua participació en el Campionat d'Espanya amb 50 gimnastes, obtenint 4 campions d'Espanya, 2 subcampions d'Espanya, 3 tercers llocs en la general i 47 medalles en aparells.

Quant al fet esportiu o millor resultat en l'àmbit internacional, s'ha decidit premiar el València Basket per haver sigut campió de l'EuroCup Women i de la SuperCup Women. A més, s'ha retut homenatge a la, fins fa poques setmanes, jugadora del València Bàsket, Ana Gómez.

Homenatge a Francisco Fenollosa 'Paquito', Premi Amorós al Mèrit Esportiu

Finalment, el Premi Amorós al Mèrit Esportiu Ciutat de València, un dels guardons més especials, ha sigut atorgat a Francisco Fenollosa 'Paquito', president d'Honor del Llevant UE, amb més 71 anys com a soci granota i que ocupa un lloc com a directiu des de fa més de dues dècades.

També et pot interessar

stats