Paco Borao: "Amb els plans actuals, la marató podria acollir uns 17.000 o 18.000 participants"

El president de la SD Correcaminos espera que les condicions sanitàries així ho permeten

La marató popular podrà acollir entre 17.000 i 18.000 participants
La marató popular podrà acollir entre 17.000 i 18.000 participants

S'acosta una nova edició de la marató de València. Un esdeveniment que, com molts altres, va haver d'adaptar-se als nous temps en l'últim any a causa de la pandèmia de coronavirus.

No obstant això, la millora de la situació epidemiològica pareix que dona un respir a l'organització per poder realitzar la carrera d'una forma molt pareguda a com era abans de l'arribada del coronavirus.

Així, el president de la SD Correcaminos, Paco Borao, ha assegurat que la situació els permet tindre "un halo d'esperança més gran del que es podria pensar". Per això, Borao no descarta que "amb els plans actuals", la mitja marató puga acollir entre 12.000 i 13.000 participants; i que la marató ho puga fer "amb entre 17.000 i 18.000 al desembre". D'aquesta forma, es podrà recuperar la marató popular que feia aquest esdeveniment tan especial.

Viatges gratis en transport públic eixe dia

El dia de la marató, prevista per al dia 5 de desembre, la ciutat de València es paralitza. Un total de 2.200 voluntaris ajudaran perquè aquesta tinga la millor organització possible i tot puga transcórrer sense problema.

Així, des de la regidoria de mobilitat de l'Ajuntament, han volgut tindre en compte a totes eixes persones que tenen problemes per a moure's per València en un dia on gran part de la localitat està tallada. Per això, el regidor, Giuseppe Grezzi, ha explicat que el 5 de desembre s'habilitaran línies de transport públic especials i gratuïtes, per tractar que la mobilitat a la ciutat es veja el menys perjudicada possible.

També et pot interessar