Pablo Andújar continua endavant a l'Obert dels Estats Units

El tenista, nascut a Conca però afincat a València, s'enfrontarà en tercera ronada al kazakh Alexander Bublic.

Pablo Andújar
Pablo Andújar / // EFE

Amb comoditat va aconseguir Pablo Andújar la seua segona victòria en l'Obert dels Estats Units, últim Grand Slam de la temporada. El tenista afincat a València es va desfer en tres sets de l'italià Lorenzo Sonego amb un marcador de 6-2, 6-4 i 6-2.  Ara el seu rival en tercera ronda serà el kazakh Alexander Bublic. 

Aquesta és la primera vegada en la trajectòria professional d'Andújar, de 33 anys, que disputarà la tercera ronda del torneig, un repte que per al valencià d'adopció és "un regal".

L'espanyol, que ja va finalitzar entre llàgrimes el seu partit contra Edmund en primera ronda, suma així dos enfrontaments consecutius amb victòria en un dels grans tornejos del calendari tenístic.

Andújar, que els últims anys ha viscut unes temporades marcades per les lesions al colze dret, no aconsequia una victòria en un Grand Slam des de l'edició de l'any 2015 de Wimbledon. Ahir, després de superar Edmund en un parrit de més de cinc hores, es desfeia amb més comoditat de Sonego en un duel que va durar poc menys de 2 hores.

Ara en setzens de final el tenista nascut a Conca jugarà contra Alexander Bublic, número 75 del món.

La jornada de matinada ens ha deixat també les victòries de Feliciano López i Pablo Carreño, però la derrota en el quadre femení de  l'espanyola d'origen moldau Aliona Bolsova contra la rumana Cirsteu.  

Hui Rafa Nadal s'havia d'enfrontar a l'australià Kokinnakis, però el manacorí passa de ronda perquè el seu rival ha comunicat que no pot jugar per una lesió al muscle.

També et pot interessar

stats