Óscar Pelegrí fitxa pel Burgos BH

Imatge que ha utilitzat el Burgos BH per a anunciar el fitxatge d'Óscar Pelegrí
Imatge que ha utilitzat el Burgos BH per a anunciar el fitxatge d'Óscar Pelegrí

El ciclista castellonenc Óscar Pelegrí correrà el 2022 en el Burgos BH, segons ha anunciat l'equip castellà, que s'ha fixat en la seua velocitat per a enfortir el seu grup.

El quadre burgalés destaca de Pelegrí que compta amb la suficient experiència de quatre anys com a professional i l'espurna que requereix dominar un esprint. "El seu punt fort són les arribades en grup, però, a més, supera amb qualitat la mitja muntanya i és capaç de sostindre una filera de bons resultats al llarg de tot l'any”, han assenyalat fonts de l'equip.

El velocista, natural de Betxí, ja sap el que és guanyar a l'esprint i prova d'això és la seua victòria en l'últim Tour de Bretagne, en imposar-se en la tercera etapa d'una carrera en la qual va finalitzar catorzé en la classificació general amb el seu equip actual, l'Electro Híper-Europa.

Pelegrí ha assenyalat que el fitxatge suposa molt per a ell perquè competir en un equip de categoria Pro Team és "un gran salt" en la seua carrera esportiva. "En aquest 2022 tinc una gran oportunitat, l'estava buscant des de fa molt temps i si més no l'esperava ha arribat gràcies al Burgos BH”, ha afirmat.

En l'equip burgalés coincidirà amb el seu company d'entrenaments, l'ondarenc Óscar Cabedo que continuarà la pròxima temporada a les ordes del també castellonenc José Cabedo, que és el director esportiu.

També et pot interessar

stats