Or a París per a l'il·licità Raúl Martínez en la seua tornada a la competició

Espanya domina l'Obert de la capital francesa amb setze medalles, cinc d'or i onze de bronze

Raúl Martínez posa amb el trofeu de primer classificat a París
Raúl Martínez posa amb el trofeu de primer classificat a París / Twitter: @raul_mtnez_g

La delegació espanyola ha sigut la triomfadora del G1 Obert de París de taekwondo en sumar setze medalles, cinc d'or i onze de bronze, en una cita en la qual estaven en joc punts per a optar a la classificació per als pròxims Jocs Olímpics 2024.

L'il·licità Raúl Martínez (-87 quilos), que reapareixia després d'una lesió, s'ha pujat a l'escaló més alt del pòdium. Els també representants espanyols a Tòquio 2020 Javier Pérez i Adrián Vicente, així com Joan Jorquera i Ana Jiménez han aconseguit la medalla d'or. La campiona d'Europa i subcampiona olímpica, Adriana Cerezo, ha aconseguit la tercera plaça en la seua categoria (-49 quilos).

La segona plaça del medaller ha sigut per a França, amfitriona, amb la meitat de les medalles, i la tercera per als Estats Units amb sis en una competició en la qual van estar representats una vintena de països. Després de l'èxit obtingut a París, l'equip espanyol prepara les maletes per a viatjar a Bòsnia i Hercegovina, on la pròxima setmana disputarà a Sarajevo una nova prova.

També et pot interessar

stats