Les olímpiques Méndez, Diame i Folgado, homenatjades en la Carrera de la Dona

La cursa popular arranca a València després d'un any de parada pel coronavirus

sdfs
Aquest divendres s'ha presentat la carrera a València / Fundació Esportiva Municipal

Les atletes Laura Méndez, Fátima Diame i Nagore Folgado, que van competir en els Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio, seran homenatjades aquest dissabte durant els prolegòmens de la primera de les eixides de la Carrera de la Dona.

La cursa popular arranca a València després d'un any de parada pel coronavirus, i ho farà amb menys participants i complint totes les mesures sanitàries. Hi prendran l'eixida 4.000 dones, que recorreran sis quilòmetres en aquesta prova, que es disputarà amb onades de set-centes participants amb eixides cada vint minuts.

El punt de partida estarà a la zona de la platja de la Malva-rosa i la meta, situada a poc menys d'un quilòmetre, a la zona de la platja del Cabanyal. En aquesta edició 2021 la marea rosa lluirà en la samarreta el lema “Per totes nosaltres”, com a homenatge a les corredores que any rere any han participat en la Carrera de la Dona.

Aquest divendres s'ha presentat la carrera a la Fundació Esportiva Municipal amb la presència de Pilar Bernabé, regidora d'Esports de l'Ajuntament de València; Alba Soriano, psicòloga de l'Associació de Dones amb Discapacitat Xarxa; Henar Calleja, portaveu de l'acte; i la maratoniana Laura Méndez.

També et pot interessar

stats