Olazábal i Jiménez disputen el Senior Masters de Benidorm

Beridorm acull el torneig del Senior Masters amb la participació de figures destacades del golf, com ara José María Olazábal i Miguel Ángel Jiménez.

Jiménez en el Club de Golf Villaitana, de Benidorm.
Jiménez en el Club de Golf Villaitana, de Benidorm.
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Carles Figuerola
28 de novembre 2018 - 23:45

El Senior Masters torna a organitzar-se a l’estat espanyol i es fa a Benidorm. El torneig reuneix 54 jugadors, 16 d’ells han participat en la Ryder Cup. José María Olazábal, guanyador de dos Master d’Augusta, i Miguel Ángel Jiménez són dos dels destacats de la competició.

La presència espanyola arriba a 11 jugadors entre els quals figuren el campió del món José Rivero, i Miguel Ángel Martín. Del panorama internacional, competeixen en el Villaitana de Benidorm, tres campions del món: Paul Mc Ginley, Peter Fowler i Stephen Dood.

Més de 150 milions de persones seguiran el torneig a tot el món

El Costablanca Benidorm Senior Masters tindrà un ampli seguiment mundial amb unes audiència potencial de 150 milions de llars en més de 35 països. Sobretot el veuran en llocs com els Estats Units, Corea del Sud i el Regne Unit.

És la primera edició del Senior Masters a Benidorm i segons Javier Gervás, l’organitzador del torneig, la idea és tindre contunuïtat si l’esdeveniment aconsegueix una bona repercussió.

José María Olazábal, guanyador de dues jaquetes verdes, és partidari de fer aquestes competicions, sobretot a Espanya, perquè els sèniors no tenen moltes opcions.

El golfista basc ha destacat les qualitats del camp, el seu disseny i que exigeix precisió en els llançaments al green.

A Olazábal li faria il·lusió que el torneig es convertira en una cita anual perquè seria bo per al golf europeu. A més, afig que la gent que s’acoste a la competició, vorà bons colps per part dels jugadors veterans .

Miguel Ángel Jiménez, un dels favorits

El malagueny Miguel Ángel Jiménez és un dels favorits per a emportar-se el torneig de Benidorm. Ell participa amb la intenció d’aconseguir el triomf. Jiménez valora aquestes competicions perquè serveixen per a promoure el turisme de golf, un turisme que cal cuidar i no girar-li l’esquena.

El veterà golfista andalús es troba prop d’igualar a Sam Torrance, qui té el rècord en el circuit europeu regular amb 706 participacions. Jiménez ha dit que vol "pescar-lo" i posar un altre rècord en el seu historial.

També et pot interessar

stats