Ogier guanya el ral·li de Croàcia... malgrat patir un accident de trànsit!

Ogier guanya el ral·li de Croàcia... malgrat patir un accident de trànsit!

El francés Sébastien Ogier ha guanyat el ral·li de Croàcia per només sis dècimes de segon per davant del seu company d'equip, el britànic Elfyn Evans, després de patir un accident de trànsit als carrers de Zagreb, de camí cap al punt d'eixida de l'última etapa.

Un vehicle particular el va intentar avançar per la dreta, a gran velocitat, quan que el pilot francés intentava canviar de carril. La primera conseqüència va ser un colp que va destrossar la porta del copilot del seu cotxe. Després, va fugir de la policia, que volia retindre'l fins aclarir les coses, però davant de la urgència que tenia i perquè no el penalitzaren, Ogier quasi atropella un agent quan va eixir cap a la seua destinació.

El set vegades campió mundial va començar l'últim tram amb 3,9 segons de desavantatge amb Evans. Però, en l'última carrera, ha superat en 4,5 segons el seu company d'equip, i s'ha adjudicat la primera edició del ral·li de Croàcia, encara que caldrà esperar a veure si l'organització el sanciona o no pel que ha ocorregut.

També et pot interessar

stats