Oficial: València serà seu de la Copa Davis al setembre

L'organització ho ha confirmat a través del seu compte de Twitter

Trofeu de la Copa Davis
Trofeu de la Copa Davis

L'organització de la Copa Davis ha fet oficial que la ciutat de València serà una de les seus de la fase de grups de les finals de la competició. Cada ciutat amfitriona de la fase de grups acollirà un grup de quatre equips el cap de setmana del 14 al 18 de setembre.

València comptarà així partits d'alt nivell entre diverses seleccions mundials i ho farà, simultàniament amb altres tres ciutats europees: Hamburg a Alemanya, Glasgow al Regne Unit i Bolonya a Itàlia, que també seran seus.

La final de la Copa Davis es disputarà setmanes després a la ciutat de Màlaga. No obstant això, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ja va avançar fa uns dies que la seua intenció és que València es consolide com un referent del tenis mundial i que en un determinat període de temps puga ser la seu de la final.

A més, l'organització també ha explicat que l'esdeveniment tindrà lloc al Pavelló Municipal Font de Sant Lluís, més conegut com La Fonteta, i que tant en aquesta com en la resta de seus es jugarà en superfície de pisa dura coberta.

També et pot interessar

stats