La Nucia, elegida Vila Europea de l'Esport

És la segona vegada que ho aconsegueix després que ho fera el 2013

Estadi Olímpic Camilo Cano de La Nucía
Estadi Olímpic Camilo Cano de la Nucia

ACES Europe (Associació de Capitals Europees de l'Esport) ha triat la Nucia com a Vila Europea de l'Esport per segona vegada en la seua història, després de rebre aquest guardó el 2013.

El jurat d'ACES Europe, segons explica l'Ajuntament en un comunicat, va quedar sorprés del gran creixement de la població en els últims deu anys i pels seus "espectaculars projectes de futur tant esportius com educatius, per a convertir-se en la Nucia de l'esport i l'educació".

En el comunicat d'ACES Europe per a informar de la designació de la Nucia Vila Europea de l'Esport per a 2024, l'organisme europeu destaca que la població és "un exemple d'esport per a tot, com a instrument de salut, integració, educació i respecte que són els principals objectius d'ACES Europe".

En la seua carta la institució destaca que la Nucia ha desenvolupat "una política esportiva exemplar amb programes i activitats". A més, també considera que "les noves inversions i el desenvolupament esportiu a la ciutat han sigut sorprenents en aquesta última dècada".

També et pot interessar

stats