Austràlia no cancel·larà el visat i Djokovic torna a ser lliure

El govern australià no posposa la decisió sobre la visa del tenista

Una partidària del tennista serbi Novak Djokovic sosté una foto durant una protesta de suport a Belgrad, Sèrbia
Una partidària del tenista serbi Novak Djokovic sosté una foto durant una protesta de suport a Belgrad, Sèrbia / Andrej Cukic (Efe)

El tenista número 1 del món, Novak Djokovic, és lliure de moure's per Austràlia i, de moment, de competir en l'Obert de Tenis del país. El serbi ha viscut un dia boig després que el jutge Anthony Kelly del Tribunal del Circuit Federal de Melbourne haguera dictaminat que Djokovic fora alliberat, situació en la qual estava des del passat dijous. Deia que la decisió de cancel·lació del visat havia de ser anul·lada i que el govern australià hauria de pagar les costes del procés.

Hores després, el pare i germà del tenista confirmaven a una periodista sèrbia, que el tenista havia tornat a ser arrestat per les autoritats australianes i que romania retingut a l'espera d'una decisió política al respecte.

Ara, segons mitjans de comunicació australians, el tenista torna a ser lliure de moure's pel país a causa que han passat les quatre hores que tenia el ministre d'immigració, Alex Hawke de revocar eixa decisió i de decidir deportar-lo de manera definitiva. Com que no ha pres cap decisió, Djokovic pot començar, almenys de moment, a preparar el torneig que comença el pròxim dilluns 17 de gener a la ciutat de Melbourne.

També et pot interessar

stats