Nadal suma a París la seua victòria 300 en Grand Slam

Es va imposar al francés Moutet en tres sets

Rafa Nadal aconsegueix la victòria 300 en Grand Slam
Rafa Nadal aconsegueix la victòria 300 en Grand Slam / MARTIN DIVISEK (EFE)

L'espanyol Rafael Nadal es va imposar aquest dimecres en la segona ronda de Roland Garros al francés Corentin Moutet, 6-3, 6-1 i 6-4 en 2 hores i 9 minuts, en el qual és el seu triomf 300 en Grand Slam.

Més d'un terç, 107, els ha aconseguits en Roland Garros, on només ha perdut tres vegades i on persegueix anotar-se el torneig per catorzena ocasió.

Nadal té 25 victòries menys en els quatre grans que el serbi Novak Djokovic i està a 69 del suís Roger Federer, que lidera aquesta classificació, encara que tots dos tenen un Grand Slam menys que l'espanyol.

En la sessió de nit, Nadal es va mostrar sòlid en el seu joc, va entrar a la pista central com un remolí, però va abaixar el nivell després d'anotar-se el segon set, la qual cosa va donar ales al francés, en part format a l'acadèmia de l'espanyol a Mallorca i que té Nadal com a ídol.

El seu següent rival serà l'holandés Botic van de Zandschulp, cap de sèrie 26, de 26 anys i 29 del món, una estrela ascendent que enguany s'ha anotat el torneig de Munic i que el passat va arribar fins als quarts de l'Obert dels Estats Units.

També et pot interessar

stats