Nadal reapareix a Melbourne i dissipa els dubtes sobre la seua participació en l'Obert d'Austràlia

El balear no estarà en la Copa ATP, on l'equip espanyol encapçalat per Bautista i Carreño són favorits del seu grup per l'absència de Djokovic

Només aterrar en terres oceàniques, el campió espanyol s'ha anat a la pista del Melburne Park i ha publicat una foto amb un missatge clar
Només aterrar en terres oceàniques, el campió espanyol se n'ha anat a la pista del Melbourne Park i ha publicat una foto amb un missatge clar / Twitter: @RafaelNadal

El tenista Rafa Nadal ha buidat tots els dubtes que hi havia en publicar en Twitter que ja està a Melbourne (Austràlia) on jugarà la pròxima setmana l'ATP 250 i després, del 17 al 30 de gener, el primer Grand Slam de la temporada, l'Obert d'Austràlia.

Després d'haver donat positiu per coronavirus en tornar de participar en un torneig d'exhibició a Abu Dhabi, hi havia dubtes sobre si estaria en la gira australiana per la recuperació i les seues possibles seqüeles. Amb aquesta foto i aquesta frase, Nadal tanca qualsevol possible especulació sobre aquest tema.

No participarà en la Copa ATP

La Copa ATP començarà aquest dissabte a Sidney sense la presència del serbi Novak Djokovic, número u del món, i Rafa Nadal. Hi haurà una Rússia a mig fer després de confirmar-se les baixes d'Andrey Rublev, positiu per covid-19, i Aslan Karàtsev.

Amb la baixa del tenista de Belgrad, Espanya passa a convertir-se en la favorita del grup A, on s'enfrontarà a Sèrbia, Xile i Noruega. L'equip encapçalat pel tenista de Benlloc Roberto Bautista i l'asturià Pablo Carreño, serà l'únic del grup que comptarà amb dos tops 20 en les seues files.

Bautista i Carreño estaran acompanyats durant l'expedició a Sydney pels seus compatriotes, el català Albert Ramos, l'alzireny Pedro Martínez i l'andalús Alejandro Davidovich, que podrien participar en els partits de dobles.

També et pot interessar

stats