Nadal pren un descans

El tenista balear no s'ha recuperat a temps de la lesió i no arriba al seu torneig fetitxe, Roland Garros

Nadal pren un descans

Rafael Nadal, que aquest dijous ha anunciat que no participarà en la pròxima edició del torneig de Ronald Garros, ha afirmat a més que la seua intenció és que l'any que ve siga el seu últim any com a tenista professional.

Davant la impossibilitat de disputar el torneig que ha guanyat catorze vegades, que es juga entre el 22 de maig i l'11 de juny a París, Nadal es pren un descans indefinit per a afrontar, l'any que ve, la seua última temporada com a professional, com ha assenyalat.

"Podria ser un objectiu intentar arribar a final d'any, poder jugar la Copa Davis, i intentar encarar amb garanties l'any que ve, que crec que serà el meu últim any", ha dit el tenista espanyol en la seu de la seua acadèmia a Manacor (Illes Balears).

Nadal pateix una lesió en el psoes de la cama esquerra i no juga cap torneig des que va sentir la lesió en el passat Obert d'Austràlia, al gener. Des d'aleshores ha renunciat a cada campionat que inicialment tenia previst.

"Si continue jugant en aquest moment, no crec que puga estar l'any que ve", ha afirmat un Nadal que té la intenció que "l'any que ve siga l'últim" i puga "jugar els tornejos que m'abellisca per a acomiadar-me d'aquells que m'han marcat".

També et pot interessar

stats