Nadal encara no deixa pas a Alcaraz

El tenista manacorí amplia la ratxa de victòries aquest any a 20 en guanyar el murcià 6-4, 4-6 i 6-3 en les semifinals d'Indian Wells

Alcaraz i Nadal, a la fi del partit
Alcaraz i Nadal, a la fi del partit / Jayne Kamin-Oncea (Reuters)

El relleu generacional en el tenis espanyol haurà d'esperar, almenys, un poc més. Rafa Nadal ha guanyat el que està citat a ser el seu successor, Carlos Alcaraz, en les semifinals d'Indian Wells en un èpic i emocionant partit de més de tres hores (6-4, 4-6 i 6-3).

El manacorí amplia així a 20 la ratxa de victòries en aquest 2022 i buscarà el quart títol en Indian Wells, després dels que va aconseguir el 2007, el 2009 i el 2013. En la final es veurà les cares amb el nord-americà Taylor Fritz, que ha superat en les semifinals el rus Andrey Rublev.

Alcaraz ha venut cara la seua derrota en un partit de gran desgast físic i que s'ha vist afectat pel fort vent que ha bufat sobre la pista en el segon set. El deixeble de Ferrero segueix amb la seua progressió, que el situen com un dels grans dominadors del tenis mundial en el futur. Fins i tot Nadal l'ha beneït: "Té tots els ingredients per a ser un campió increïble".

També et pot interessar

stats