Nadal agrana Djokovic i aconsegueix el seu 13é Roland Garros

Arriba al centenar de victòries a París i iguala el suís Roger Federer amb 20 títols de Grand Slam.

Nadal agrana Djokovic i aconsegueix el seu 13é Roland Garros
Nadal agrana Djokovic i aconsegueix el seu 13é Roland Garros

Rafael Nadal ha sumat aquest diumenge la seua tretzena corona de Roland Garros contra el serbi Novak Djokovic, número u del món, a qui ha vençut per 6-0, 6-2 i 7-5, en només dues hores i quaranta-un minuts. Iguala d'aquesta manera el suís Roger Federer amb 20 títols de Grand Slam.

La pluja a París ha obligat a cobrir el sostre de la pista central, la Philippe Chatrier, minuts abans de l'inici de la final. Un fet que, com el mateix Djokovic ha admés abans del partit, perjudicava Nadal, qui buscava unes condicions meteorològiques millors.

Però ni així ha tingut opcions el serbi davant el rei de la terra batuda. Nadal ha començat el partit imparable, 6-0 en el primer set i 6-2 en el segon. En el tercer Djokovic ha reaccionat i, fins i tot, ha fet un break al balear, però Nadal s'ha imposat quan tot feia pensar que el set es decidiria al tie-break.

Djokovic només havia perdut un partit enguany, i perquè el van desqualificar contra l'asturià Carreño, en l'Obert dels Estats Units, per colpejar amb la pilota un jutge de línia. Però, en una final més senzilla del que s'esperava, l'espanyol ha aconseguit el seu triomf número 100 sobre la terra batuda de París.

També et pot interessar

stats