Multitudinari torneig de rugbi a la platja del Cabanyal, a València

Els esportistes valencians triomfen aquest cap de setmana en diverses competicions.

Més de 600 participants en el torneig de rugbi platja a la platja del Cabanyal
Més de 600 participants en el torneig de rugbi platja a la platja del Cabanyal
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Amàlia Sebastián
01 de juliol 2018 - 23:47

Més de 1.000 jugadors d'Espanya i altres països com Austràlia, els Estats Units i Nova Zelanda, enquadrats en 95 equips, han participat en el Tauró, un dels tornejos més importants de rugbi platja a nivell nacional, disputat aquest cap de setmana a la platja del Cabanyal, a València. 

Amb dues dècades d'història, el torneig d'enguany ha sigut el més multitudinari de la seua història i ha destacat per la important presència femenina, amb la participació de més de 400 jugadores. La granadina Alhambra Nievas, primera dona elegida millor àrbitra del rugbi del món, ha sigut la padrina d'honor del torneig.

L'equip Valencian Nightingales ha guanyat en la categoria sènior masculina i el Rhinas, en la femenina.

Els xiquets del Waterpolo Túria, entre els millors d'Espanya

En el Campionat s'Espanya infantil de waterpolo, els xiquets del Waterpolo Túria han aconseguit ficar-se entre els 8 millors equips de la competició. El torneig, disputat a la piscina coberta del pavelló Esperanza Lag, a Elx, durant tot el cap de setmana, acull la competició dels millors 24 clubs de tot Espanya i un total de més de 300 participants, entre jugadors i tècnics. 

El Llevant, finalista de futbol platja 

Els jugadors del Llevant han certificat el pas a la fase final de la lliga nacional en guanyar la segona fase del torneig, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Sant Joan d'Alacant. Els llevantinistes han fet ple i han guanyat per 2-0 al Playas de Mazarrón, 3-6 al Playas de San Javier i 4-7 a l'FC Jove Espanyol.

També et pot interessar

stats