El Morvedre suma la tercera victòria de la temporada

L'equip entrenat per Vicent Sos ha guanyat 24-26 en la visita al cuer i s'acosta a la zona de permanència

Les jugadores del Morvedre celebren el triomf
Les jugadores del Morvedre celebren el triomf / Twitter: @BMMorvedre

L'Handbol Morvedre no ha perdonat en la visita al cuer de la Lliga Guerreras, el Lanzarote, i s'ha endut la tercera victòria de la temporada. L'equip entrenat per Vicent Sos ha guanyat les canàries per 24-26.

El Morvedre ha anat sempre per davant en el marcador i el triomf no ha perillat en cap moment. Lucía Gámez i Helena Martín, amb cinc gols cadascuna, han sigut les màximes anotadores, en una victòria coral de l'equip de Vicent Sos.

Amb aquests dos nou punts, el Morvedre se situa amb sis després de deu jornades, els mateixos que el Porriño, que marca la permanència.

Victòria de l'Elx

En un partit avançat de la desena jornada per la disputa de la tercera ronda de l'EHF European Cup, l'Elx va tornar a la senda del triomf. L'equip de Joaquín Rocamora va derrotar el Salud Tenerife 25-29, amb una actuació destacada d'África Sempere i María de Gracia Duque, autores de set gols cadascuna.

Amb aquesta victòria, les il·licitanes trenquen una mala ratxa en la competició domèstica, on havien perdut tres dels últims quatre partits.

També et pot interessar

stats