El Morvedre de Sagunt, a un pas de l'ascens

El Morvedre d'handbol femení ha guanyat la Lliga de Plata, invicte, i ara lluita per l'ascens a la Lliga Guerreras.

Imatge: Rafa Ulldemolins

Dissabte el BM Morvedre té un partit decisiu: contra l'Adesal Còrdova, a qui guanyaren 23-24 el cap de setmana passat. És el partit de tornada del play-off d'ascens a la màxima categoria de l'handbol femení espanyol, que tindrà lloc, a les 19.30 h, al pavelló René Marigil de Sagunt.

A les xiques de Manu Etayo només els cal empatar o guanyar per tal de participar en la lligueta de quatre equips. Tots contra tots, del 25 al 27 de maig. Els dos equips amb millors resultats pujaran a la Lliga Guerreras.

Per al seu entrenador, Manu Etayo, "no és una cosa tan fàcil, ja que hi ha molts equips que han estat sis o set anys intentant passar aquesta fase i no ho han aconseguit", però el fet que l'equip haja arribat invicte en els 26 partits de la Lliga de Plata, de la qual han quedat campiones, apunta cap a l'èxit. Un èxit a què s'ha de sumar que tres de les jugadores han sigut convocades per a participar amb la selecció espanyola femenina en el pròxim mundial en la categoria júnior: Rocío Rojas, Cristina Polonio i Lorena Zarco.

També et pot interessar

stats