El Morvedre s'aferra a la permanència

L'equip de Vicent Sos guanya la primera de les quatre finals que li queden i està obligat a sumar tres triomfs més per a tindre opcions de salvar-se

Malena Guerisoli intenta un llançamemt a porteria
Malena Guerisoli intenta un llançamemt a porteria / Twitter: @BMMorvedre

L'Handbol Morvedre no es dona per vençut. L'equip de Sagunt ha guanyat 31-26 el Lanzarote per a mantindre les esperances d'aconseguir la permanència en la Lliga Guerreras Iberdrola. Les jugadores de Vicent Sos necessiten sumar tres victòries més en les tres últimes jornades i que el Porriño no sume cap punt per a aconseguir el miracle de la salvació.

El Morvedre ha aconseguit el seté triomf de la temporada en véncer el cuer de la competició al pavelló René Marigil. L'equip de Vicent Sos ha portat la iniciativa durant tot el partit, però no ha certificat la victòria fins a la segona part. Shandy Barbosa, amb sis gol, ha sigut novament la millor jugadora de les saguntines.

L'Elx es retroba amb el triomf

L'Handbol Elx ha completat el ple de victòries valencianes en la jornada 23 en guanyar 32-22 el Tenerife. L'equip de Joaquín Rocamora s'ha retrobat amb el triomf després de l'última derrota lliguera contra el Màlaga, el mateix botxí que en les semifinals de la Copa de la Reina.

L'equip franjaverd no ha patit massa per a sumar dos punts més contra un dels equips que ja ha consumat el descens a la Divisió d'Honor Plata. Ángela Rodríguez, amb set gols, ha sigut la màxima anotadora de les il·licitanes.

També et pot interessar

stats