El Morvedre no es rendeix (24-23)

L'equp de Vicent Sos guanya el Gijón, segon classificat, i s'aferra a la permanència en la Lliga Guerreras

Les jugadores del Morvedre celebren la victòria
Les jugadores del Morvedre celebren la victòria / Twitter: @BMMorvedre

L'Handbol Morvedre no recull veles. L'equip de Vicent Sos afrontava una veritable final contra el Gijón, segon classificat de la Lliga Guerreras, en la lluita per a evitar el descens. I, contra tot pronòstic, les saguntines han aconseguit una victòria meritòria (24-23), que les manté amb vida a falta de cinc jornades.

El Morvedre ha eixit molt concentrat, sabedor de la importància del partit, i ha obtingut una renda de quatre gols en cinc minuts (5-1). Les asturianes, sempre a remolc, han reduït l'avantatge local a només dos gols, però se n'han anat als vestidors cinc gols per davall (12-7).

Les saguntines, liderades per una excelsa Shandy Barbosa, autora de deu gols, no han afluixat en la represa i han encarat els deu minuts finals amb un 21-16 favorable. Tot i la reacció del Gijón, l'equip de Vicent Sos ha mantingut la clama i s'ha endut dos punts claus per a seguir somiant amb la salvació.

L'Elx fa els deures (31-21)

L'Handbol Elx ha complit el tràmit i ha guanyat 31-21 el Sant Quirze, tercer per la cua, al pavelló municipal de Carrús. Les jugadores de Joaquín Rocamora mantenen la sisena plaça en la Lliga i encara es deixen opcions d'arribar al cinqué lloc.

Tot i el contundent marcador final, l'equip il·licità no s'ha trobat còmode durant la primera part, en què fins i tot les visitants s'han avançat en el marcador. Però les locals se n'han anat als vestidors amb un 15-13 favorable.

En la represa, l'equip de Joaquín Rocamora s'ha mantingut per davant en el marcador, però no ha aconseguit trencar el partit fins als últims deu minuts, als quals s'ha arribat amb un ajustat 23-21. Paola Bernabé, amb huit gols, i María de Gracia Duque, amb set, han sigut les millors de l'Elx.