El Morvedre aconsegueix la primera victòria de la temporada

L'Elx també ha guanyat l'Atlètic Guardés i suma cinc punts en tres jornades, que el consoliden en la part alta de la classificació

Andrea Claramonte, anotant un gol
Andrea Claramonte anotant un gol / Twitter: @BMMorvedre

La primera victòria de la temporada del Morvedre en la Lliga Guerreras Iberdrola s'ha fet esperar fins a la tercera jornada. L'equip entrenat per Vicent Sos ha inaugurat el caseller de victòries en guanyar el Sant Quirze al pavelló René Marigil per 29-20.

Els nervis s'han fet notar en els primers minuts, amb dos equips que encara no sabien el que era guanyar en Lliga. Després de deu minuts molt igualats i amb poc encert ofensiu (3-3), les catalanes han agafat el primer gran avantatge del partit en el minut 20 (6-9). Però un parcial de 6-0 ha reconduït la situació per a les saguntines, que se n'han anat al descans amb cinc gols de renda (15-10). En la represa, el Morvedre no ha patit per a mantindre l'avantatge i un nou esprint final els ha donat un triomf còmode contra un rival directe per la permanència (29-20).

Nova victòria de l'Elx

L'Elx ha sumat el segon triomf de la temporada, el primer a l'Esperanza Lag. La víctima ha sigut l'Atlètic Guardés (24-19), que arribava invicte a la cita. Amb aquest dos nous punts, les il·licitanes se situen segones en la classificació.

Una gran eixida de l'equip de Joaquín Rocamora ha deixat el partit pràcticament vist per a sentència (12-3 en el minut 20). El duel ja no ha tingut molta història i l'Elx s'ha limitat a administrar l'avantatge. La relaxació local en la segona part ha permés a les gallegues maquillar el resultat (24-19). Bitolo, amb set gols, ha sigut la jugadora més destacada.