El Morvedre obra el miracle i aconsegueix la permanència

La victòria contra el Pereda (27-31) i l’empat entre el Lanzarote i el Còrdova (21-21) permet les saguntines continuar una temporada més en la Lliga Guerreres

El Morvedre salva la categoria

Ho tenia molt difícil, però no impossible. El Morvedre necessitava una carambola per a aconseguir la permanència. Una victòria no era suficient perquè depenia del resultat del partit entre el Còrdova i el Lanzarote. Finalment, els astres s’han alineat i s'ha completat la gesta.

L’equip que entrena Vicente Sos s’han enfrontat al Pereda de Santander al pavelló de La Albericia i la primera part ha sigut molt igualada. Encara que el Morvedre ha estat per davant durant pràcticament tot el primer temps, al remat se n’han anat al descans perdent per la mínima (15-14). La segona part ha començat amb domini local al marcador. Però quan més renda han tingut les càntabres, les valencianes han lluitat de valent per a remuntar el duel i aconseguir la victòria (27-31).

Però encara quedava faena. Acabat el partit, tota l’atenció s’ha posat en el duel entre el Lanzarote i el Còrdova, els altres candidats a la permanència. En aquest moment, l'empat a 20 ha donat esperances a les valencianes. I en un final d’infart amb l’empat a 21 en el marcador, un llançament al pal posava el punt final al partit. Miracle aconseguit i l’equip de Vicente Sos se salva del descens després d'una gran segona part de temporada.

L'entrenador del Morvedre, Vicente Sos, ha explicat en el programa Des de la banda com han viscut la permanència des del pavelló de La Albericia.