El Morvedre inicia l'any amb derrota contra el líder (32 a 24)

L'equip que entrena Montse Puche ha perdut a Gran Canària i acumula la tercera derrota consecutiva.

Una jugadora del Rocasa celebra la victòria
Una jugadora del Rocasa celebra la victòria / Twitter: @BMRemudas

El Morvedre reprén la competició regular amb derrota, després de perdre contra el líder del Grup B de la Lliga Guerreras Iberdrola, el Rocasa, a Gran Canària.

El pavelló insular Antonio Moreno ha sigut l'escenari d'este duel, el primer de l'any i el primer de la segona volta, que en primera va caure del costat de les canàries per un ajustat 21 a 23.

En la primera part un Rocasa concentrat ha fet un partit molt seriós, en què el bon nivell defensiu no ha deixat moltes opcions a les valencianes. Abans del descans l'electrònic marcava 16 a 10 per a les locals.

L'equip que entrena Montse Puche no ha deixat de fer el seu joc ràpid i de penetracions en l'atac i ha retallat diferències en els primers minuts de la segona part amb un parcial de 0-5. Però el Rocasa ha sabut reaccionar i tornar a posar-se per davant en el marcador. Finalment, 32 a 24 per al conjunt local i el Morvedre acumula la tercera derrota consecutiva.