El Morvedre guanya un rival directe per la permanència

L'equip de Vicent Sos ha aconseguit la segona victòria de la temporada en imposar-se al Tenerife per 26-24

Andrea Roda celebra un gol

L'Handbol Morvedre ha aconseguit una important victòria en la lluita per mantindre la categoria en la Lliga Guerreras Iberdrola. L'equip que entrena Vicent Sos ha guanyat el Salud Tenerife, un rival directe per la permanència, per 26-24, en la setena jornada de la competició. Les jugadores locals, liderades per Helena Martín, amb 7 gols, i Lucía Gamez, amb 6, li han donat la volta al partit en la represa després d'una primera part roín.

El pavelló René Marigil acollia un duel de necessitats, amb dos equips amb només un triomf cadascun. Els nervis i la pressió s'han fet notar, sobretot en les locals, que s'han vist cinc gols avall (5-10) en l'equador de la primera part, com a conseqüència del poc encert ofensiu. Les jugadores de Vicent Sos han reaccionat en els últims quinze minuts i, amb un parcial de 9-4, s'han endut dos punts cabdals en la lluita per la salvació.

Segona derrota seguida de l'Elx

La nota negativa de la setmana l'ha posada l'Elx, que ha encaixat la segona derrota seguida i la tercera en quatre jornades. L'equip de Joaquín Rocamora s'ha vist clarament superat per un dels candidats a lluitar pel títol, el Rocasa Gran Canària, per 22-29.

El partit s'ha decidit en la represa, després d'una primera part molt igualada (10-10). Les il·licitanes només han pogut aguantar el ritme de les canàries durant quinze minuts després de passar pels vestidors. Un parcial de 5-10 en els instants finals ha sentenciat la victòria del Rocasa.