El Morvedre diu adeu a la Lliga Guerreras

L'equip de Vicent Sos consuma el descens de la màxima categoria de l'handbol femení estatal en perdre 36-25 contra el Porriño

Una jugadora del Morvedre fa un llaçament a porteria
Una jugadora del Morvedre fa un llançament a porteria / Twitter: @BMMorvedre

Aquesta temporada no hi ha hagut miracle i l'Handbol Morvedre no ha aconseguit la permanència en la Lliga Guerreras, la màxima categoria de l'handbol femení estatal. L'equip entrenat per Vicent Sos ha consumat el descens a falta de dues jornades perquè acabe la temporada en perdre 36-25 contra el Porriño, l'altre equip implicat en la lluita.

El Morvedre necessitava guanyar per almenys cinc gols el Porriño per a mantindre viva l'esperança de la salvació, però l'equip gallec s'ha mostrat molt superior i ja guanyava de cinc gols en el descans (18-13). En la represa, no hi ha hagut reacció de l'equip de Vicent Sos, que ha acabat perdent de manera contundent (36-25).

Aquest descens deixa la Lliga Guerreras amb un únic representant valencià, l'Handbol Elx, ja que l'Elda i l'Almassora, que han disputat la fase d'ascens, han caigut eliminats en la primera ronda.

L'Elx manté el sisé lloc

La nota positiva de la jornada 24 de la Lliga Guerreras ha sigut la victòria de l'Elx. L'equip entrenat per Joaquín Rocamora ha guanyat 25-26 l'Aula Valladolid i manté la sisena plaça en la classificació. El triomf s'ha fonamentat en uns grans quinze minuts finals, ja que les franjaverdes han arribat a perdre de sis gols en l'equador de la segona part (19-13). La millora en atac, i sobretot en defensa, ha permés les il·licitanes donar la volta a un partit que s'havia complicat molt. Paola Bernabé Cobos, amb cinc gols, ha sigut la millor de l'Elx.