Dissabte fatídic per al motor

Un pilot de Supersport 300 i dos pilots de ral·li han mort durant la competició

Dean Berta Viñales, durant un Gran Premi, i el Seat Marbella que s'ha estavellat a Llanes
Dean Berta Viñales, durant un Gran Premi, i el Seat Marbella que s'ha estavellat a Llanes

Dia negre sobre rodes. En només dues hores s'ha confirmat la mort del jove pilot Dean Berta Viñales en un accident a Jerez i també la de dos pilots en el ral·li Villa de Llanes.

El pilot català ha mort en un accident en la prova de Supersport 300, que se celebrava a Jerez de la Frontera. A conseqüència de la forta caiguda ha hagut de ser traslladat a l'Hospital General de Sevilla, on no han pogut salvar-li la vida.

La competició s'ha hagut de cancel·lar a causa de l'accident. El jove, de 15 anys i cosí del pilot de MotoGP Maverick Viñales, havia debutat al Mundial de superbike aquesta temporada després d'haver-se proclamat campió de Catalunya el 2017.

A Llanes (Astúries), el pilot càntabre Jaime Gil i el copilot basc Diego Calvo, que disputaven la Copa Marbella en el ral·li Villa de Llanes, han mort després de patir un accident en el descens de l'Altu del Fitu, on el Seat Marbella que conduïen s'ha estavellat contra un pont de pedra.

L'accident, que ha deixat consternats tots els participants, s'ha produït en la setena especial del ral·li, que s'ha suspés immediatament.

També et pot interessar

stats