La mitja, la marató i la 10K esgoten els dorsals

La marató de València, amb 22.000 inscrits, la mitja marató, amb 15.500, i la 10K Trinidad Alfonso, amb 8.500, marquen màxims de participació.

Presentació de les equipacions d'enguany.
Presentació de les equipacions d'enguany.
04 d'octubre 2018 - 01:00

Els 22.000 participants de la marató de València i els 15.500 de la mitja marató ja coneixen les camisetes que lluiran en les proves d'enguany. Equipacions carregades de disseny, amb els colors groc, negre i taronja com a predominants i amb la V de València com a símbol. La marca valenciana Luanvi tornarà a vestir els corredors i corredores i, a més, ho farà també en les dues pròximes edicions, tal com s'ha fet públic en la presentació.

Són xifres de rècord que se sumen als 8.500 atletes que participaran en la 10K València Trinidad Alfonso. Les tres carreres ja han tocat el sostre d'inscripcions amb l'objectiu de garantir la qualitat i la seguretat. Així ho confirmen en la SD Correcaminos: "Per a nosaltres vendre dorsals no és prioritari. El més important és garantir que els participants es trobaran amb unes carreres de qualitat perquè aquesta és la millor manera d'assegurar que l'any pròxim repetiran", afirma Juan Manuel Botella.

En aquestes xifres destaca l'augment de la participació femenina. Enguany, sols en la marató, correran quasi 4.000 xiques, pràcticament mil més que la passada edició: "Podem dir que estem complint un somni. L'any 1981 es podien comptar amb els dits de la mà el nombre de dones que acabaven la marató. Enguany estarem prop de les 4.000 dones. És una xifra que a principis de segle no podíem ni imaginar", puntualitza Botella.

La mitja marató es correrà el 28 d'octubre, mentre que la marató València Trinidad Alfonso i la 10K seran el 2 de desembre.

També et pot interessar

stats