La millor gimnàstica artística competeix a València

L'esdeveniment s'ha celebrat en el Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís.

La millor gimnàstica artística competeix a València
La millor gimnàstica artística competeix a València

La ciutat de València ha acollit el Campionat Nacional Base i el Campionat d'Espanya Individual, per Clubs i per Autonomies de Gimnàstica Artística Masculina i Femenina. L'esdeveniment s'ha disputat des del 30 de juny al 7 de juliol en el Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís. Es tracta d'una competició d'àmbit estatal en la qual han estat competint els millors gimnastes, clubs i federacions del país. Els esportistes han demostrat la seua destresa en els quatre aparells que s'utilitzen en aquesta disciplina: salt, paral·leles, barra i sòl.

La Comunitat Valenciana ha sigut una de les més llorejades. Els clubs que l'han representada han sigut els següents: Club la Safor-Gandia, Club Gym-Val, Club d'Artística Benicàssim, Club Antares, Esport Alcoi, Club Alacant, Club Gimnàstica Gym-Sport Onda, Club el Pastoret, Club Vila-real, Club Almassora, Club Gimnàstica Artística Orpesa, Club Gelx, Club Gimnàstic la Plana i Club Esportiu Montó Xàbia.

Han sigut diversos els valencians que s'han proclamat campions de la seua categoria. Entre ells es troben els alcoians Néstor Abad i Maia Llàcer. Abad, qui el passat 29 de juny va aconseguir un sisé lloc en el Campionat d'Europa, ha aconseguit el triomf en la màxima categoria, mentre que Llàcer ha acabat onzena en la general de la categoria Via Olímpica 10. Els dos, com la resta dels participants, han posat el públic dret amb les seues actuacions.

També et pot interessar

stats