La Mediterranean Epic rodarà diumenge en ‘La finestra esportiva’

À Punt ofereix des d’Orpesa l’última etapa d’una de les millors carreres de ciclisme de muntanya del món.

Mediterranean Epic
Fins a 500 corredors participaran en aquesta edició, que tindrà l’eixida i l’arribada a Orpesa / Mediterranean Epic

Aquest diumenge, 28 de març, des de les 11:30 hores en la televisió d’À Punt viurem l’última etapa de la Mediterranean Epic, considerada com una de les tres millors carreres de ciclisme de muntanya del món.

Fins a 500 corredors, entre els quals hi ha els campions del món masculí i femení, participaran en aquesta edició, que tindrà l’eixida i l’arribada a Orpesa (Plana Alta). La narració de la prova anirà a càrrec de Dani Hermosilla i Amparo Salmerón, i els comentaris de Rafa Villalba, seleccionador autonòmic de ciclisme de muntanya (BTT).

En aquesta edició, la quarta de la seua història, la Mediterranean Epic estrena l’UCI (Unió Ciclista Internacional) Hors Catégorie. Això significa que els participants no sols competeixen amb els millors ciclistes de l’especialitat del món, sinó que ho faran sota el més alt estàndard de qualitat i seguretat organitzativa que hi ha.

De dijous a diumenge la prestigiosa prova recorre durant quatre apassionants etapes alguns dels escenaris més espectaculars de la província de Castelló. L’etapa de diumenge consta de 48 km i té tres segments diferenciats: el primer, amb la pujada al radar d’Orpesa que enllaçarà amb l’ascens fins al Juvellús, en direcció cap a la primera baixada, anomenada el Senglar. El segon, amb la pujada constant al segon cim del dia, ja en terme municipal de Cabanes per a enllaçar amb la senda de la Cova, una trialera de baixada llarga i tècnica que posarà al límit la destresa sobre les bicicletes. Per a concloure, una pista ràpida que enllaçarà amb una última pujada al radar d’Orpesa i acabarà recorrent els últims quilòmetres a vora mar Mediterrani, que els acompanyarà fins a la recta de meta per a posar el punt final a aquesta aventura de quatre dies d’autèntic BTT.

Amb l’oferiment d’aquest nou contingut en La finestra esportiva, À Punt Mèdia manté el compromís de ser el mitjà difusor dels esdeveniments esportius més importants que tenen lloc a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats