Medalles amb sabor valencià en l’Europeu d’atletisme de Berlín

Medalles d'or per a Álvaro Martín, del Platges de Castelló, i per a María Pérez, del Club d’Atletisme València Esports.

Doblet d’or en 20 quilòmetres marxa a Berlín.
Doblet d’or en 20 quilòmetres marxa a Berlín.

Des del Campionat Europeu d’atletisme que se celebra a Berlín han arribat alegries valencianes. Orlando Ortega, l’atleta hispanocubà, veí d’Ontinyent, ha aconseguit penjar-se la medalla de bronze en els 110 metres tanques amb una marca de 13:17. L’atleta ja coneixia el que era guanyar una medalla en uns Jocs Olímpics, ja que va ser plata a Rio 2016, i ara ha obtingut el primer metall en un campionat europeu.

Doblet d’or en 20 quilòmetres marxa

El marxador extremeny del Platges de Castelló, Álvaro Martín, ha obtingut l’or en els 20 quilòmetres marxa. Martín ha fet un temps final d’1:20:42 després de les 20 voltes que ha fet al circuit que transcorria als carrers de la capital alemanya. Ha entrat per davant d’un altre atleta espanyol, Diego García Carrera, i del rus Vasiliy Mizinov.

D’altra banda, la granadina María Pérez, del Club d’Atletisme València Esports, es proclamava campiona d’Europa de 20 quilòmetres marxa i completava un doblet històric junt amb Álvaro Martín. La marxadora ha fet el millor temps en la història dels campionats, 1:26:36, seguida de la txeca Anezka Drahotova i la italiana Antonella Palmisan.

També et pot interessar

stats