McNulty guanya l'etapa reina i assalta el lideratge de la Volta

El ciclista estatunidenc s'ha imposat en l'alt del Miserà, després que l'etapa s'haja acurtat per la mort d'un aficionat en la línia de meta, prevista inicialment a la Vall d'Ebo

Quatre ciclistes, durant la prova
Quatre ciclistes, durant la prova / Manuel Lorenzo (EFE)

El ciclista estatunidenc Brandon McNulty ha guanyat la quarta etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana amb un temps de 4 hores 8 minuts i 20 segons, i s'ha situat com a nou líder de la prova, quan falta només una jornada perquè acabe.

McNulty ha travessat la línia de meta en solitari, després de llançar un atac que cap dels seus rivals ha pogut seguir. Per darrere del nou líder han entrat Buitrago i Vlasov, a dotze segons, mentre que el basc Pello Bilbao ha sigut quart, a 23 segons del nord-americà.

L'etapa s'ha retallat quinze quilòmetres i ha acabat a l'alt del Miserà per la mort d'un aficionat a la zona de la línia de meta, que estava prevista a la Vall d'Ebo. La víctima, de 57 anys, ha patit una parada cardiorespiratòria i tot i la intervenció d'un helicòpter medicalitzat, no s'ha pogut fer res per a salvar-li la vida. L'organització ha decidit suspendre tots els actes protocol·laris posteriors al final de l'etapa.

La Volta conclou aquest diumenge amb la cinquena i última etapa entre Bétera i València, de 93 quilòmetres. Hi haurà dos ports de muntanya, un d'ells el de la Frontera, de primera categoria, en l'equador de la carrera.

També et pot interessar

stats