Mavi García aconsegueix el doblet a la Nucia

El càntabre Iván Cobo ha sigut el vencedor la prova en línia masculina sub-23

Mavi García, en el podi final
Mavi García, en el pòdium final / Twitter: @RFECiclismo

La segona jornada del Campionat d'Espanya de ciclisme que s'està disputant aquest cap de setmana a les comarques del sud ha deixat com a gran protagonista Mavi García. La corredora balear ha completat el doblet en imposar-se en la prova en línia amb eixida i meta a la Nucia. En la prova sub-23 masculina, la victòria ha sigut per al càntabre Iván Cobo.

Mavi García reedita el seu doblet a La Nucia

La ciclista balear Mavi García ha reeditat el doblet aconseguit l'any passat després d'imposar-se aquest dissabte en el campionat d'Espanya en línia Elit sub-23 amb una gran autoritat després del títol de contrarellotge aconseguit aquest dissabte.

La gran favorita ha recorregut els 107 quilòmetres, amb eixida i meta a la Nucia, amb un temps de 3h 09min 34s. El pòdium l'han completat Ane Santesteban, que ha entrat a 13 segons i que també va ser subcampiona de la passada edició, i Sara Martín, que s'ha imposat a l'esprint a Inés Cantera, i s'ha proclamat campiona estatal sub-23.

Iván Cobo, campió en línia sub-23

Aquesta vesprada també s'ha disputat la prova en línia masculina sub-23, de 140 quilòmetres, amb eixida i meta a la Nucia. La victòria en una emocionant i dura carrera ha sigut per al ciclista càntabre Iván Cobo. En segon lloc ha quedat el català Marcel Camprubí i tercer ha sigut el basc Unai Iribar.

Iván Cobo, en el pòdium
Iván Cobo, en el pòdium / Twitter: @RFECiclismo

També et pot interessar

stats