La Marxa Ciutat de València s’ha celebrat complint els protocols de seguretat i higiene

La prova ciclista, patrocinada per À Punt, es va haver d’ajornar a causa de la crisi sanitària.

VÍDEO | La Marxa Ciutat de València s’ha celebrat complint els protocols de seguretat i higiene

Aquest matí ha tingut lloc la carrera ciclista Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València, patrocinada per À Punt, en què hi hagut un estricte protocol de seguretat i d’higiene per a la prevenció de la Covid-19.

La prova es va haver ajornar tres mesos i finalment ha tingut un únic recorregut de 105 km, amb principi i final a La Marina de València i el cobert número 2 del Port, on s’han tancat 11.500 metres quadrats a l’aire lliure per tal de garantir la seguretat sanitària de les persones que hi han participat. Així, a les 7 hores ha començat una eixida escalonada i per grups adaptada a les normes sanitàries per al control de la transmissió de la Covid-19. Durant el recorregut no han faltat les pujades, la de l’Oronet i la més complicada, la de l’Alt de Segart, port de primera categoria i protagonista d’etapa en passades edicions de la Vuelta. Un desafiament per als amants del cicloturisme la part més important ha sigut la participació.

Aquesta quinzena edició del Gran Fons Internacional Marxa Ciutat de València ha apel·lat a la responsabilitat i a la protecció del planeta amb el lema “Rodem pels ODS: objectius de desenvolupament sostenible”.

També et pot interessar

stats