Martínez Portero es veu superat per Ruud en la seua primera final ATP

El també valencià Bernabé Zapata, campió en el Challenger de Poznan

Pedro Martínez celebra un punt a Kitzbuhel, Àustria
Pedro Martínez celebra un punt a Kitzbühel, Àustria / ATP

L'alzireny Pedro Martínez Portero es va trobar amb un os dur en la seua primera final professional de la carrera: el noruec Casper Ruud, cap de sèrie del torneig de Kitzbühel (Àustria) i campió dels dos últims campionats que havia disputat.

Però l'espanyol li plantà més d'un problema. En un partit que va tindre diverses interrupcions per la pluja, el noruec, catorzé en el rànquing del món, es va imposar per 6-1, 4-6 i 6-3.

Ruud va plasmar en el primer set el seu gran moment de forma, el jugador valencià, de 24 anys, va elevar el nivell en la segona mànega per a forçar-ne una tercera en la qual es va tornar a veure la millor versió del noruec, que tanca un mes de juliol perfecte. Martínez Portero aconsegueix el seu millor resultat en un torneig ATP 250 i la setmana que ve augmentarà la seua posició en el rànquing.

Bernabé Zapata es corona en Poznan

El tenista Bernabé Zapata Miralles ha tancat una setmana perfecta a Polònia i ha aconseguit el seu tercer títol de Challenger. En la final del torneig de Poznan ha superat el txec Jiri Lehecka en dos sets (6-3 i 6-2) i, amb aquest triomf, el valencià s'aproxima a l'objectiu d'entrar entre els millors cent tenistes del món.