Marta García fa podi a Hockenheim

La pilot valenciana acaba en tercera posició en la primera carrera de les Women Series

Marta García fa podi a Hockenheim

Marta García va fer història ahir al circuit de Hockhenheim (Alemanya) en quedar tercera en el seu debut en el mundial d'automobilisme de les Women Series. La pilot de Dénia acabà a menys de dos segons de la guanyadora i a només tres dècimes de la segona posició. Aquest tercer lloc en la primera cursa del campionat fa gust de glòria per a l'única pilot espanyola d'entre les 18 pilots, triades després d'unes dures jornades de selecció a Almeria i Àustria, per a lluitar en una competició on no només es tracta de fer-se amb la victòria, sinó també d'augmentar la seua visibilitat i aconseguir canvis en la indústria de l'automobilisme. 

La pilot nascuda a Dénia, amb tan sols díhuit anys, ja en fa més de huit que competeix, amb victòries en el seu palmarés com ara el trofeu italià de la Indústria el 2015 o gestes com haver sigut seleccionada per al programa de joves promeses de Renault de 2017.

Amb el podi d'ahir, la pilot valenciana comença de la millor manera una temporada a la qual li queden encara cinc curses en alguns dels millors circuits del món. La pròxima cita, d'ací a onze dies a Zolder, Bèlgica.

També et pot interessar