Marta García guanya dues carreres a Silverstone i acaba segona en el mundial virtual

L'altra valenciana, Nerea Martí, ha ocupat la quarta posició final.

La pilot de Gandia, Marta García, ha acabat la W Series Esports League en segona posició
La pilot de Gandia, Marta García, ha acabat la W Series Esports League en segona posició

La pilot de Gandia, Marta García, ha acabat la W Series Esports League (versió virtual de la W Series suspesa per la pandèmia) en segona posició després d'anotar-se la victòria en dues de les tres últimes carreres disputades al circuit de Silverstone.

La corredora de Gandia aprofità l'absència de la campiona final, Beitske Visser, per a dominar i acostar-se a la neerlandesa, que finalment només li ha tret 16 punts en la classificació.

L'altra valenciana, Nerea Martí, pilot d'Albalat dels Sorells ha acabat quarta en la general després de disputar les 30 carreres en 10 circuits diferents dels que ha constat el campionat. En la segona prova de Silverstone va pujar al podi sumant una tercera plaça.

Marta García, molt satisfeta

La gandienca ha valorat molt positivament la seua participació en aquesta simulació del campionat i assegura que ha aprés molt i que encara que la primera carrera no va anar molt bé perquè no va poder estar molt de temps en el simulador, a poc a poc "entrenant-me i amb l'ajuda de l'equip Sirio eSport amb Emilio de Villota i Julián Rodríguez, he aprés i millorat molt".

La pilot ha agafat molta pràctica i ara espera que el que ha fet de manera virtual es puga veure reflectit en el treball a la pista la pròxima temporada. Marta assegura que "tinc moltes ganes de tornar a la pista i poder seguir donant alegries als aficionats a l'automobilisme".

També et pot interessar

stats