Mariano García es penja l'or en els 800 metres en el Mundial de Belgrad

La valenciana Claudia Conte ha aconseguit en pentatló el millor resultat femení espanyol en un campionat mundial en pista coberta

El murcià s'ha imposat en la recta final al
El murcià s'ha imposat en la recta final al kenyà Kibet, a l'estatunidenc Hoppel i al també espanyol De Arriba / Agència Efe

L'espanyol Mariano García s'ha proclamat campió mundial en pista coberta de 800 metres en el Mundial d'atletisme en pista coberta que es disputa aquest cap de setmana a Belgrad, Sèrbia.

L'atleta murcià, que arribava amb la millor marca universal del curs, ha completat una final espectacular, llançat pel canadenc Marco Arop, i ha rematat amb un final irresistible per a guanyar amb un crono d'1 minut, 46 segons i 20 centèsimes.

Han completat el pòdium el kenyà Noah Kibet (1.46.35) i l'estatunidenc Bryce Hoppel (1.46.51), mentre que l'altre espanyol present en la final, Álvaro de Arriba, ha progressat en els últims metres fins a la quarta plaça (1:46:58), però li han faltat alguns metres per a aconseguir medalla.

Conte, sisena en el pentatló

La benicassuda Claudia Conte s'ha quedat a un sol punt de convertir-se en la segona espanyola de la història que trencava la barrera dels 4.500 en un pentatló, però el seu sisé lloc final és el millor resultat femení espanyol en uns Mundials en pista coberta.

L'especialista en combinades valenciana ha fet els següents parcials a Belgrad: 8,62 segons en 60 metres tanques, 1,83 m en altura, 12,73 m en pes, 6,13 m en longitud i 2 minuts i quinze segons en la carrera de 800 metres.

També et pot interessar

stats