Mariano García, campió d'Europa de 800 metres

El murcià ha batut el seu millor registre amb un temps d'1.44.85

Mariano García, en l'arribada a meta
Mariano García, en l'arribada a meta / Agència Efe

El murcià Mariano García s'ha proclamat a l'Estadi Olímpic de Munic, amb una marca d'1 minut, 44 segons i 85 centèsimes, campió d'Europa de 800 metres, una distància en què fa només cinc mesos també es va convertir en campió del món sota sostre a Belgrad.

Mariano García va arribar a les semifinals amb el tercer millor temps de la seua sèrie (1.47,66) i es va plantar en la final després de guanyar la seua sèrie amb 1.46.52, el millor temps dels setze participants.

Per a la final, com va advertir després de les semifinals, s'havia "guardat coses i aspirava a tot". De fet, en sonar el seu nom per megafonia en la presentació ha fet el gest d'arrancar una moto. I així, com una moto, ha eixit a córrer.

La resistència durant la prova de Mariano García va tindre premi: el primer parant el crono en 1.44,85 la seua millor marca personal.