María José Silvestre, subcampiona d'ultraciclisme

La ciclista de Bocairent supera els 600 quilòmetres en 24 hores al Circuit Ricardo Tormo de Xest.

María José Silvestre, subcampiona d\'ultraciclisme

El Circuit Ricardo Tormo de Xest ha acollit aquest cap de setmana la cinquena edició de les 24 Hores Cyclo Circuit, que aquesta temporada ha tingut lloc en el Campionat d'Espanya d'Ultrafons i ha acabat amb victòria per a l'equip Manrubia Mediolanum en la classificació general i de l'equip valencià Granja Rinya en el Campionat d'Espanya.

Un total 913 quilòmetres per als equips, en una jornada esportiva de 24 hores ininterrompudes. Els vents de ponent i la calor de l'eixida al migdia han donat pas a una vesprada i nit en què els ciclistes han volat en els 4.005 metres de cadascuna de les voltes pel Circuit Ricardo Tormo de Xest.

La jornada ha transcorregut sense incidents i amb un gran ambient entre els més de 300 ciclistes participants provinents de tot Espanya. Els 50 equips entre dos i huit corredors han competit amb 63 corredors en solitari. Entre ells, el triomf ha sigut per a José Antonio Cavero, amb un total de 208 voltes, que sumen 833 quilòmetres. Ziortza Villa ha sigut la millor classificada en solitari, i ha obtingut així la quarta victòria consecutiva a Xest, amb 157 voltes. Un total de 628 quilòmetres en 24 hores.

María José Silvestre, ciclista de Bocairent i membre de la junta directiva de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, ha arribat en segona posició i ha batut el rècord personal en superar els 600 quilòmetres. Silvestre serà la primera ciclista espanyola que participarà en solitari en les 24 hores de ciclisme d'ultrafons al circuit de Le Mans, el 24 i el 25 d'agost.

L'equip Manrubia Mediolanum, amb sis corredors, s'ha imposat en un espectacular final de carrera a cinc equips, que han completat el traçat del circuit un total de 228 vegades. Segon a la meta, a només 41 segons, ha sigut l'equip valencià Granja Rinya, que s'ha emportat el Campionat d'Espanya en l'esprint final, per davant dels campions anteriors, l'equip Grupo Deportivo Orquín, que tenia entre els corredors l'expilot de Fórmula 1 Roberto Merhi, i per davant també del Cycling Ale, amb els quals s'ha jugat la victòria en els últims metres. El tercer equip en la classificació general ha sigut Mas Ingenieros Mediolanum.

També et pot interessar

stats