El Mare Nostrum Torrevella disputa l'ascens a la Divisió de Plata

La fase d'ascens a la Segona Divisió de l'handbol femení es disputa a Torrevella.

L'exjugadora de la selecció i olímpica Diana Box entrena el Mare Nostrum per a la lligueta d'ascens.
L'exjugadora de la selecció i olímpica Diana Box entrena el Mare Nostrum per a la lligueta d'ascens.

La fase d'ascens a la Segona Divisió de l'handbol femení es disputa a Torrevella. A més del conjunt local, el Mare Nostrum, competeixen l'Águilas, l'Iplacea d'Alcalá de Henares i el Vícar Bahía d'Almeria. El primer classificat de la lligueta pujarà de categoria.

És el tercer any consecutiu que el Mare Nostrum Torrevella arriba a la fase de sector. A més, enguany són els amfitrions i juguen a casa. La competició es preveu molt igualada i l'equip saliner lluitarà pel desitjat ascens.

L'exjugadora olímpica i de la selecció espanyola Diana Box és l'entrenadora del conjunt. Assegura que hi ha molta il·lusió i aconsella gaudir de la competició i evitar els nervis i el patiment. Si aconsegueixen l'ascens, serà una alegria i, en el cas contrari, continuaran treballant.

Un equip lluitador

L'entrenadora del Mare Nostrum destaca que l'equip es caracteritza sobretot pel treball defensiu. La tasca de totes les jugadores i l'esperit col·lectiu poden ser la clau en aquesta lligueta d'ascens. El conjunt de Torrevella jugarà el primer partit el 10 de maig, contra l'Iplacea d'Alcalá de Henares, El següent, l'11 de maig, contra l'Águilas; i l'última jornada, el 12 de maig, contra el Vícar Bahía d'Almeria.

També et pot interessar