Marc Márquez no estarà en el GP de la Comunitat Valenciana

Márquez pateix un nou episodi de dipoplia o visió doble a causa d'una contusió en una caiguda

Marc Márquez en una imatge seua en xarxes socials
Marc Márquez en una imatge seua en xarxes socials

El pilot català, Marc Márquez, no disputarà el GP de la Comunitat Valenciana, última prova de la temporada aquest pròxim cap de setmana al Circuit Ricardo Tormo, ni tampoc els test de Jerez programats per al 18 i 19 de novembre, a causa d'una lleu contusió que es va fer en una caiguda mentre practicava fora d'asfalt, que ha fet que haja d'estar durant diverses setmanes en repòs.

El sis vegades campió del món de MotoGP ha passat una revisió mèdica a la Clínica Dexeus de Barcelona per a avaluar-ne la contusió, ja que ha estat durant alguns dies amb malestar i ha patit problemes de visió. Per aquest motiu, dilluns ha sigut visitat per l'oftalmòleg Dr. Sánchez Dalmau a l'Hospital Clínic de Barcelona, que l'ha examinat i li ha fet les proves pertinents, les quals han detectat un nou episodi de diplopia.

“L'exploració realitzada a Marc Márquez després del traumatisme que es va produir, ha confirmat que el pilot presenta diplopia (visió doble) i ha posat de manifest una paràlisi del quart nervi dret amb afectació del múscul oblic superior dret" va informar el doctor Sánchez Dalmau.

D'aquesta forma, "s'ha optat per realitzar un tractament conservador amb controls periòdics per a seguir l'evolució clínica. Aquest quart nervi dret és el que ja es va lesionar l'any 2011”, ha afegit el metge.

També et pot interessar

stats