La Marató de València ven els 35.000 dorsals per a la prova del 2024

Se celebrarà l'1 de desembre

Imatge de Sisay Lema arribant a la meta de la Marató de València
Imatge de Sisay Lemma arribant a la meta de la Marató de València

La Marató València Trinidad Alfonso Zurich ha esgotat aquest dilluns els 35.000 dorsals disponibles quan falten nou mesos perquè es dispute la prova, que celebrarà l'1 de desembre l'edició número 44.

La millor marató d'Espanya segons la Reial Federació Espanyola d'Atletisme va obrir les inscripcions fa poc més de dos mesos amb 2.000 places més que l'any passat, però, igualment, s'han esgotat ràpidament les inscripcions per sisé any consecutiu.

Per segon any, la marató de València comptarà amb més estrangers que nacionals. En total, un 60% dels inscrits a la prova provenen de fora d'Espanya, un 17% de la resta del país i un 23% són de la Comunitat Valenciana.

Com és habitual en els últims anys, la participació femenina creix un punt, fins al 21%, amb més de 7.300 dones i també destaca la dada de participants repetidors, amb un 46%.

Els corredors que s'han quedat sense dorsal i desitgen participar en l'edició de l'1 de desembre poden apuntar-se a la llista d'espera, que s'obri aquest dilluns, i que serveix per a cobrir les places dels inscrits que sol·liciten baixa per lesió o fan ús de l'assegurança de devolució que van contractar durant la inscripció.

També et pot interessar

stats