La marató de València esgota els 25.000 dorsals

Cinc mesos abans que es dispute la prova, la carrera penja el cartell de complet i bat un nou rècord d'inscrits en una marató a Espanya.

La marató de València esgota els 25.000 dorsals
La marató de València esgota els 25.000 dorsals

La Marató València Trinidad Alfonso EDP 2019 ha esgotat els 25.000 dorsals de l'edició d'enguany, quan falten cinc mesos per a la celebració de la prova, que serà el pròxim 1 de desembre. D'aquesta manera, la carrera ha batut un nou rècord d'inscrits en una marató a Espanya, per la qual cosa ha habilitat una llista d'espera perquè nous atletes puguen ocupar les baixes que es puguen produir.

L'organització de la carrera, a càrrec de la SD Correcaminos i l'Ajuntament de València, ha assenyalat en un comunicat estar "molt satisfeta" amb el ritme de persones inscrites enguany, malgrat l'augment del nombre de dorsals en 3.000. Part de l'èxit l'atribueixen a l'augment del nombre de participants estrangers, que ha arribat al 37 per cent. 

Altres serveis que es mantenen per als corredors és la possibilitat de canvi de titular a un altre corredor, així com la baixa amb assegurança, si s'havia contractant prèviament, o per lesió, amb el justificant mèdic corresponent. Així mateix, l'organització també obrirà llista d'espera per a les persones que s'hagen quedat sense dorsal per a la 10K.

També et pot interessar

stats