La Marató de València ajuda econòmicament els afectats per la Covid-19

També hi col·laboren els corredors i l'ONG Save the Children.

El repte "Al teu costat" pretén ajudar els afectats per coronavirus
El repte "Al teu costat" pretén ajudar els afectats per coronavirus / Marató de València

La Marató de València Trinidad Alfonso ha anunciat que, junt amb els milers de corredors que s'han inscrit en la carrera, col·laborarà a ajudar econòmicament els afectats por la Covid-19. Ho farà a través del programa "Al teu costat", que l'ONG Save the Children, entitat solidària de la 40a edició de la Marató, ha iniciat davant de la delicada situació que aquesta crisi sanitària està provocant arreu del món.

Durant el procés d'inscripció de la prova, quasi 7.000 corredors van aportar 3 euros destinats a l'entitat solidària. Ara, els més de 20.600 els destinaran a ajudar les famílies en situació de necessitat per la crisi del coronavirus. Una ajuda consistent a donar suport econòmic, educatiu i psicològic a les llars en risc d'exclusió social.

A més, la Marató de València i Save the Children han posat en marxa un repte solidari en les xarxes socials de la prova, amb el qual buscaran aconseguir 15.000 euros més, repte que se sumarà a l'aportació que la Fundació Trinidad Alfonso protagonitza amb l'acció "1 € per cada corredor en meta" i les inscripcions de la Minimarató València Mapfre.

També et pot interessar

stats