La marató de València, a 1.000 dorsals de penjar el cartell de complet

L'organització de la carrera ha comunicat que, quan encara queden quasi cinc mesos per a la carrera, només resten un miler de dorsals per a vendre de les 25.000 inscripcions disponibles.

La marató de València, a 1.000 dorsals de penjar el cartell de complet
La marató de València, a 1.000 dorsals de penjar el cartell de complet

Si l'any passat ja va succeir, enguany la història està a punt de repetir-se, malgrat que en aquest cas, quan encara queden poc menys de cinc mesos per a la carrera. L'organització de la marató de València ha llançat un avís que ja només queden 1.000 dorsals per a vendre de les 25.000 inscripcions disponibles per a la carrera, que se celebrarà el pròxim 1 de desembre. La trajectòria ascendent de la prova sembla no tindre límits, tenint a més en compte que enguany s'han augmentat en 3.000 el nombre de places, a costa de reduir-ne les de la 10K.

València vol ser referent del running i cada vegada són més els atletes i aficionats que marquen en roig aquesta cita per a no perdre-se-la. De fet, es tracta de la primera marató a Espanya en tindre l'etiqueta d'or de l'Associació Internacional de Federacions d'Atletisme (IAFF) i és la quarta marató més nombrosa d'Europa. Les inscripcions es poden realitzar en el web oficial de l'esdeveniment esportiu: www.maratonvalencia.com.

També et pot interessar

stats